Jump to contentWelcome to JoiNET MultiGaming Network
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. This message will be removed once you have signed in.
Login to Account Create an Account
Parteneri

Laaur;x

Laaur;x

Member Since 15 Mar 2015
Offline Last Active Jul 02 2018 03:55 PM
*****

#10106 Anunt!

Posted by Laaur;x on 23 March 2016 - 06:32 PM

 Dupa cum spune si dodolica al nostru iti trebuie cateva servere( cs 1.6, cs go, etc) + o echipa de 3 - 4 persoane cu experienta care sa te ajute sa re-promovezi comunitatea. Atat timp cat nu ai servere de jocuri, ts3, nu o sa-ti ramana nimeni, chiar daca isi fac cont pe forum(spun acest lucru din propria experienta). Alta chestie ar fii organizarea unor concursuri care sa atrage membrii.

 

PS: Ai acces complet asupra comunitatii?  :blink:

 

 

Eu, te înțeleg dani dar separe ca nu ași mai bate nimeni capul de comunitatea asta inafara de struțul și Darius nu prea văd pe nimeni, am zis sa revin și eu de astăzi osa încep sa fiu activ și sa mai postez și eu câte ceva. Osa încerc sa aduc servarul meu de frn dacă se poate dar sper sa nu stau și sa aștept pentru o cerere de dns 2-3 lunii.

 

 

Am vazut ce activ esti ...
#7951 BuzZ

Posted by Laaur;x on 19 August 2015 - 11:42 AM

 Pro. Cerere e destul de ok, insa vezi ca e "amx_ban".
#7701 Laaur;x

Posted by Laaur;x on 13 August 2015 - 02:34 PM

 • Nickname: Laaur;x
 • Scurtă auto-descriere: in mare ma cunoasteti, deci nu prea e nevoie sa spun prea multe
 • Motivul pentru care dorești să faci parte din staff: am mai facut parte din stafful serverului, si totodata sa ajut la intretinerea sa
 • De ce te consideri potrivit pentru staff-ul nostru?: deoarce detin cunostinte in amxx, cat si cunoasterea comenziilor respective, cunosc regulamentul la perfectie.
 • Ai fost demis până acum din staff? Dacă da, din ce motiv?: Mda, cei drept da acum un an si ceva dar de atunci nu am mai fost(motiv: new la tot serverul)
 • Cum procedezi atunci când un jucător jignește iar apoi joacă cu mai mult de 300 FPS ? (Explică folosind userid-ul respectivului):

​1. Limbaj: In primul rand daca nu e ceva grav il atentionam cu privire la limbajul folosit(pentru bot nu-i dau gag totusi) si daca nu se potoleste il pedepsesc cu gag(ban in cazuri extreme), asta in functie de gravitatea limbajului folosit + functia persoanei pe care o jigneste(pe server mai exact)

2. FPS 300+ : Jucatorul din cauza se avertizeaza  privire la depasirea limitei de 300 FPS, si in cazul in care respectivul nu il scade se pedepseste cu banare temporara a acestui, mai exact 12 ore (720 minute)

 

  Executare comenzi:

- se deschide consola clientului(in game) si se tasteaza comenzile vote sau status; (de preferat vote pentru ca se identifica mai usor si mai rapid userid-ul) - in ambele cazuri gag / ban

- amx_gag #userid timp | EX: amx_gag #12345 10 -> 10 reprezinta timpul (e tot cu nume + timp sau si motiv mai nou?)

- amx_ban '#userid timp motiv | EX: amx_ban #12345 720 "FPS Ridicat" -> 720 reprezinta timpul conform regulamentului, iar "FPS Ridicat" repr. motivul pentru care am aplicat comanda pe respectivul jucator

NOTA: Userid-ul este diferit de la jucator la jucator + forma si nr. de caractere difera de la jucator la jucator

 • Ce este userid-ul și la ce folosește ?:  Userid-ul reprezinta un numar atribuit jucatorilor de Counter - Strike 1.6, pe care administratorii de server il folosesc pentru a executa anumite comenzi AMXX, neputand sa foloseasca comenziile pe nume(nick) si totodata o metoda mai sigura de a executa comenziile AMXX pe jucatorii cu caractere pe care amxmod nu le recunoaste sau nu poate executa comezile pe caracterele respective
 • Ești de acord că atunci când greșești să fi sancționat iar atunci când acumulezi 3 avertismente să fii demis ?:  desigur
 • Ce consideri că ar trebui schimbat pe server?:  momentan nimic
 • Ce rol are un administrator?:

- Un prim rol este de a sustine finaciar serverul(prin plata hostului in principal).

- De a intretine tehnic serverul (reparare / configurare)

- De a urmarii activitatea adminilor cu grad inferior(sanctionari, degradare, mariri, s.a.m.d)
#7585 Regulament General

Posted by Laaur;x on 12 August 2015 - 07:10 PM

REGULAMENT DEDICAT MEMBRIILOR CLANULUI JNT*

 

 • In momentul in care ati intrat in acest clan, renuntati la celelalte clanuri. (Doar cele de pe modul DeathRUN)
 • In momentul in care ati intrat in acest clan, renuntati la toate scripturile, config-urile, programele ajutatoare. Membrii prinsi vor parasii clanul de indata, fara drept de intoarcere.
 • Nu sunt permise certurile, injuriile intre membrii clanului sau cu membrii celorlalte clanuri dupa serverul DR.JOINET.RO
 • Pentru orice nemultumire se contacteaza liderul clanului nu va faceti singuri dreptate.
 • Toate inscrierile se fac pe baza de cerere.
 • Niciun membru nu se alatura clanului pe "pile" sau "relatii". Toti membrii se alatura clanului pe baza de cerere + proba.
 • Toti membrii clanului sunt egali in drepturi si indatoriri.
 • Toti membrii clanului au obligatia de a se inregistra pe forum !
 • La cererile de intrare in clan la intrebarea "Ai citit regulamentul?: Da/Nu", raspunsul corect este "JNTCLAN".
 • Nerespectarea oricarei reguli de mai sus, sau a mai multora, aduce excluderea din clan. 

 

 

Regulamentul va fii modificat periodic. Este de preferat recitirea sa saptamanal.

 

@ Conducerea clanului JNT*
#7584 Listă membrii clan

Posted by Laaur;x on 12 August 2015 - 07:09 PM

aFwZ7ET.png

 

Dodo

 

BWwEXqI.png

JNT*Andreii.

JNT*Khalifa

qGhqIAa.png

JNT*Sebastian.

5S7Xohz.png

JNT*GabrieL.<3

JNT*StaZ

JNT*Boxa

JNT*HunteR

JNT*bLacK^anGeL

JNT*anT.

JNT*McAndrei

JNT*BuZz

JNT*ImperfecTu ;3

JNT*Koala

JNT*KryptoN
#7580 RaiZZeN

Posted by Laaur;x on 12 August 2015 - 06:43 PM

 Iti dau un PRO, esti un fost membru al staff-ului dupa server, vechime & experienta ai destula, comenzile sunt 100% sigur ca le cunosti.
#7393 Regulament General - JoiNeT România

Posted by Laaur;x on 09 August 2015 - 06:18 PM

JoiNeT România  

 

REGULAMENT 

 

 

Punctul 1 : Înregistrarea pe forumul comunitatii JoiNeT România

1.1. Înregistrarea pe forumul Comunitatii JoiNET Romania se face dupa propria decizie.

1.2. Odata inregistrati sunteti obligati sa cititi si sa respectati regulamentul general al forumului.

1.3. Orice membru are dreptul la un singur cont pe forum. Multi-accountul se pedepseste cu suspendare permanenta a tuturor conturilor inregistrata pe aceasi adresa de IP (Internet Protocol).

1.4. In cazul in care doua sau mai multe persoane folosesc aceeasi adresa IP, sunt rugate sa anunte Administratorii pentru a evita banarea conturilor. 

 

Punctul 2 : Display name / Profil / Avatar / Semnatura

2.1.  Numele nu trebuie sa contina cuvinte jignitoare, ofensatoare sau cu tenta rasista. Totodata trebuie sa fie diferit fata de persoanele din staff-ul comunitatii, pentru a se evita anumite confuzii.

2.2.  Avatarul & semnatura nu trebuie sa contina imagini cu tenta sexuala, rasista, sau care fac referire la acte de cruzime impotriva oamenilor sau a animalelor.

2.3.  Aveti dreptul la o singura imagine in semnatura.

2.4.  Este interzisa atasarea clipurilor video in semnatura. 

 

Punctul 3 : Report Center

3.1. Utilizati functia report in cazurile incalcarii regulamentului ori considerarii unei nedreptati in caz de sanctionare. Neconformarea duce la ignorarea problemei si nerezolvarea ei.

3.2. Reportul nu reprezinta mesajele private catre echipa administrativa, nu utilizati functia de report daca nu intampinati cu adevarat o problema.
 

Punctul 4 : Crearea topicurilor / Postarea(Reply)

4.1. Asigurati-va ca sunteti in categoria potrivita inainte de a deschide un nou topic. 
4.2. Folositi-va de 'Search' inainte de a deschide un topic deoarece este posibil sa existe deja un topic cu aceasi linie de subiect. 
4.3. Dati un titlu sugestiv topicului deschis pentru a primi un raspuns cat mai rapid posibil. 
4.4. Nu este permisa deschiderea sau sustinerea prin postare a subiectelor (topic) ce sunt menite sa stocheze informatie irelevanta ca urmare incalcandu-se regulamentul privind off-topic/post-hunt etc. 
4.5. Off-topic/post-hunt/spam/dublu-post
- Off-topic reprezinta un post ce nu are legatura cu subiectul topicului respectiv. Acest mod de a posta nu este permis. 
- Post-hunt face referire la posturile ce au la baza cantitatea lor nu si intelesul. Posturile ce contin un text sec ori raspunsurile "generice" se considera post-hunt. 
- Spam defineste postarea excesiva intr-o anumita categorie cu topicuri/posturi inutile sau cu acelasi subiect/raspuns. 
- Nu este permisa dubla-postare, utilizati butonul edit. Nu este considerata dubla-postare daca cele doua posturi au fost aplicate la un interval mai mare de 24 de ore. 
- Nu se considera dubla-postare daca intervalul este unul de cateva secunde deoarece se poate produce un conflict de conexiune ce are ca efect o rapida dubla-postare. 
 
 

Punctul 5 : Limbajul

5.1. Folosirea unui limbaj vulgar aduce de la sine suspendarea permanentă pe forum (Ex: Înjurături, caracterizări jignitoare etc.)
5.2. Nu tolerăm insultarea membrilor înregistraţi în comunitate indiferent de limbă (în engleza, germană sau orice altă limbă). Provocarea la cearta/injurii fiind de asemenea pedepsită cu suspendarea temporară ori permanentă de la caz la caz.
5.3. Jignirea cu tentă rasista este sancţionată cu suspendare permanentă (Ex : Ţiganule, Negrule etc.)
5.4. Sancţiunile sunt aplicate şi în cazul mesajelor private (PM) din forum (La PM-uri riscaţi direct suspendarea Contului!).
5.5. Limbajul neadcvat reprezintă şi cenzura partiala a cuvintelor vulgare.
5.6. Jignirea comunităţii sau a moderatoriilor va fi pedpsită cu BAN pe o perioadă nelimitată!
 
 

Punctul 6 : Pirateria (Warez)

6.1. Interzisa este deschiderea oricarui subiect despre piraterie (warez) 
6.2. Urmatoarele subiecte vor duce la suspendare permanenta fara drept de apel: 
6.3. Instructiuni, discutii sau adrese despre cum ruleaza un program piratat, includem si crack-urile. 
6.4. Cererea sau publicarea de serial number-uri sau crack-uri. 
6.5. Cererea sau publicarea de DLC-uri. 
6.6. Cererea sau publicarea de trackere. (sursa torrente) 
6.7. Adrese de descarcare a unor aplicatii cu continut asupra careia nu aveti drepturi de autor. (exceptie adresele oficiale ce permit si lanseaza gratuit soft-ul lansat/creat de ei) 
 

 

Punctul 7 : Regulamente pe diferite categorii

7.1 Unele sectiuni ale forumului sunt guvernate separat de un regulament local. Recomandam citirea cu atentie a regulamentelor pentru a va asigura ca nu veti fi sanctionati.

 

Punctul 8 : Reclama

8.1. Reclama face referire la prezentarea unui site in scopul de a atrage cat mai multi vizitatori. Orice post, semnatura, avatar sau mesaj privat de acest gen va fi sanctionat cu suspendarea permanenta a membrului. 
8.2. Nu este considerata reclama precizarea unor pagini cu scop informativ. 
8.3. Adrese cu redirectionari catre pagini ce prezinta niste oferte sunt interzise si duc la suspendarea temporara ori permanenta dupa caz, in aceasta categorie sunt incluse si adresele de referinta catre jocurile directe in browser. 
Da click sa castigi un iphone, Fa bani pe net cu click 

 

 

IN ATENTIA MEMBRIILOR INREGISTRATI SI A VIITORILOR MEMBRII AI COMUNITATII

 

 

NU se accepta scuze precum ca nu ati gasit sau citit regulamentul.

Regulamentul se aplica din momentul in care v-ati inregistrat pe forumul Comunitatii JoiNET Romania.

Incalcarea regulilor se sanctioneaza dupa caz si gravitatea sa cu warn, suspend si in cel mai rau caz cu suspendarea permanenta a contului.

In orice alta situatie neprevazuta de regulament, conducerea comunitatii are ultimul cuvant. 

Regulamentul va suferii modificare periodic. Recomandam recitirea periodica.

 

 

 

Conducerea Comunitatii JoiNeT Romania © 2015

 

 

 #7390 Skinuri pentru Adimini Cs 1.6

Posted by Laaur;x on 09 August 2015 - 05:26 PM

 Vezi ca e CS:S nu 1.6. Ai grija pe unde postezi
#7213 Progrese server

Posted by Laaur;x on 07 August 2015 - 04:56 PM

 Cu aceasta ocazie doresc sa redeschid clanul JNT* cu conditia ca serverul sa fie deschis si ca tomi sa fie de acord cu acest lucru.  Cat despre teste sunt dispobil, stiu ce vrea tomi sa testeze la server, mai precis evenutuale buguri intalnite la plugin-urile instalate, cat si comenzile respective si nu numai. 
#5824 Windows 10: pentru wallpaperul oficial s-a muncit enorm

Posted by Laaur;x on 28 June 2015 - 07:29 PM

Windows 10 cred ca este versiunea pentru care s-a muncit cel mai mult, dintre toate Windows-urile. Microsoft face un pariu enorm unificand toate versiunile, indiferent de platforma, dar asta inseamna si multa munca. Am auzit ca doar echipa de programatori de la Windows e in numar de cateva mii. Eh, se pare ca se depune multa munca peste tot, inclusiv pentru wallpaperul oficial. 
 
Daca la vechiile versiuni de Windows imaginea oficiala era un peisaj, la Windows 10 se duce totul in lumea virtuala, acolo unde se cam indreapta tehnologia in ultima vreme. Va las si pe voi sa vedeti cum au facut wallpaerul pentru Windows 10 din… lumina. :)
 
 
Vorba colegului Gabriel: atentia asta pentru detalii ma face sa doresc tot mai mult sa am Windows 10, chiar daca ar fi sa platesc pentru el.#4646 Samsung Galaxy A5 si A7 primesc Android 5 Lollipop

Posted by Laaur;x on 22 May 2015 - 05:00 AM

Galaxy A5 si A7 fac parte dintr-o serie noua de telefoane de la Samsung ce se incadreaza in clasa de mijloc. Acestea au fost lansate in toamna anului trecut, insa abia acum primesc ultima versiune a sistemului de operare Android, 5.0 Lollipop.
Samsung_Galaxy_A7-550x353.jpg
 
Tin minte ca cele doua modele le-a testat Gabriel imediat cum au ajuns in Romania, fiind primii care am realizat un review la aceste smartphone-uri. Puteti citi review-ul aici.
 
Recent am aflat ca cele doua modele vor primi Android 5.0 Lollipop via OTA, adica actualizare fara a avea nevoie de cabluri. Update-ul ar trebui sa vina cel tarziu in luna iunie, deci nu mai trebuie sa asteptati prea mult.
 
Chiar si modelul A3 ar urma sa primeasca actualizarea, insa ceva mai tarziu.
 
Articol preluat dupa ArenaIT.#2745 Cand si unde va avea loc Dreamhack in urmatorii ani in Romania

Posted by Laaur;x on 24 April 2015 - 09:49 AM

Dreamhack se intoarce in Romania, iar de data aceasta cu noi locatii si evenimente. Ca in fiecare an vom fi prezenti si la editia cu numarul 5 si va vom povesti despre eveniment in caz ca nu ati fost.
 
Asadar, Dreamhack se va desfasura intre 24-26 aprilie in Bucuresti la Sala Polivalenta. PGL, brandul de esport al ComputerGames, va continua sa organizeze evenimentele Dreamhack in Romania si Europa Centrala de Est pana in 2020. Deci nu va speriati, Dreamhack va avea loc in Romania pana in 2020 inclusiv.
 
In urmatorii 5 ani, pasionatii de jocuri electronice se vor putea intalni si in alte orase decat Bucuresti. Dreamhack se va desfasura si in Cluj Napoca. Astfel, urmatoarele editii Dreamhack in Romania sunt:
 
 • DreamHack Bucharest 2015: 24-26 aprilie 2015
 • DreamHack Cluj Napoca 2015: 30 octombrie – 1 noiembrie 2015
 • DreamHack Bucharest 2016: 22-24 aprilie 2016
 • DreamHack Cluj Napoca 2016: 7-9 octombrie 2016
 • DreamHack Bucharest 2017: 21-23 Aprilie 2017
 • DreamHack Cluj Napoca 2017: 6-8 Octombrie 2017
„Edițiile anterioare ale DreamHack Bucharest și campionatele pe care le-am organizat în ultimii 13 ani de activitate au pregătit terenul pentru ce vrem să facem în viitor. Plănuim din ce în ce mai multe competiții internaționale și evenimente peste hotare. DreamHack în România va rămâne una dintre piesele de rezistență din portofoliul PGL, dovadă fiind că suntem gata să anunțăm edițiile viitoare din 2016 și 2017 și astfel să ne asumăm un angajament față de gamerii români care iubesc acest gen de festival”,

 

 

 
a declarat Silviu Stroie, președintele PGL.#2450 [JoiNeT] Viteze arme CS 1.6

Posted by Laaur;x on 21 April 2015 - 08:36 AM

Pistoale:
 • USP : 250 u/sec, in apa 130 u/sec
 • Glock : 250 u/sec, in apa 130 u/sec
 • P228 : 250 u/sec, in apa 130 u/sec
 • Desert Eagle : 250 u/sec, in apa 130 u/sec
 • Fiveseven : 250 u/sec, in apa130 u/sec
 • Dualies : 250 u/se, 130 u/sec
________________________________________________
Shotguns
 • M3 : 230 u/sec, in apa 119 u/sec
 • XM1014 : 240 u/sec, in apa 124 u/sec
________________________________________________
Sub-machine:
 • TMP : 250 u/sec, in apa 130 u/sec
 • Mac-10 : 250 u/sec, in apa 130 u/sec
 • MP5 : 250 u/sec, in apa 130 u/sec
 • UMP : 250 u/sec, in apa 130 u/sec
 • P90 : 245 u/sec, in apa u/sec
________________________________________________
Rifle:
 • Galil : 240 u/sec, in apa 124 u/sec
 • Famas : 240 u/sec, in apa 124 u/sec
 • AK47 : 221 u/sec, in apa 114 u/sec
 • M4A1 : 230 u/sec, in apa 119 u/sec
 • Scout : 260 u/sec, in apa 135 u/sec
 • AUG : 240 u/sec , in apa 124 u/sec
 • SG-552 : 235 u/sec, in apa 122 u/sec
 • SG-550 : 210 u/sec, in apa109 u/sec
 • G3SG1 : 210 u/sec, in apa 109 u/sec
 • AWP : 210 u/sec, in apa 109 u/sec
________________________________________________
Machine-Gun
 • Para : 220 u/sec, in apa 114 u/sec u/sec
________________________________________________
Equipment:
 • HE : 250 u/sec, in apa 130 u/sec
 • Flash : 250 u/sec, in apa130 u/sec
 • Smoke : 250 u/sec, in apa 130 u/sec
 • Shield Opened : 250 u/sec, in apa 130 u/sec
 • Shield Closed : 180 u/sec, in apa 93 u/sec
 • Bomb : 250 u/sec, in apa 130 u/sec u/sec
________________________________________________

     NOTA: u/sec = unitati pe secunda 

________________________________________________
#1991 [JoiNeT] Model postare album

Posted by Laaur;x on 17 April 2015 - 09:43 AM

* MODEL POSTARE ALBUM
 • Nume Album:
 • Marime:
 • Gen:
 • Continut album:
 • Link Download:
 
* REGULAMENT
 • Titlul topicului trebuie sa fie de forma: [Album] Nume Album
 • Puteti posta maxim 5 albume pe zii.
 • Topicurile cu o vechime mai mare de 14 zile vor fii inchise.
 • Link-ul de download este obligatoriu. Se sanctioneaza cu warn.
 #1040 AMD lanseaza oficial FreeSync

Posted by Laaur;x on 21 March 2015 - 10:37 AM

Ieri, fara prea multa agitatie, AMD a lansat oficial tehnologia FreeSync, menita sa sincronizeze refreh-ul monitorului LCD cu fps-ul reusit de placa video. Pentru a scapa de efectul de rupere a imaginii. nVidia are de ceva timp o tehnologie proprietara similara, G-Sync, care are insa nevoie de un modul special atasat monitorului si incarca suplimentar nota de plata. 
 
AMD_FreeSync_tearing.jpg
 
Prin comparatie, FreeSync este un standard deschis, realizat de AMD plecand de la specificatiile VESA pentru Adaptive Sync de refresh variabil incluse in conectorul DisplayPort 1.2a, si oferita lumii fara niciun fel de licenta sau conditie. Si costul, de aproximativ 100 $ (sau mai bine zis lipsa sa), nu este singurul avantaj fata de solutia nVidia.
 
FreeSync suporta marje mult mai largi de refresh, intre 9 si 240 Hz (in comparatie cu 30 – 144 Hz de la G-Sync), si conform AMD nu aduce niciun fel de scadere a performantei grafice (2% in cazul concurentei). Pentru ca practic aceasta sincronizare nu are nevoie de vreun fel de procesare. Totodata, pentru ca nu impune folosirea unui modul anume care sa controleze ecranul, permite integratorilor diferentierea si personalizarea produselor, si poate transmite si sunet.
 
Dar exista si cateva dezavantaje. Cand numarul de cadre redate de GPU scade sub refresh-ul monitorului, FreeSync fixeaza rata minima de refresh, si ofera posibilitatea utilizatorului sa activeze sau sa dezavtiveze functia V-Sync (adica in alte cuvinte sa opteze daca vrea latenta sporita sau ceva efecte de rupere). G-Sync pe de alta parte, in aceeasi situatie, fixeaza rata maxima de refresh a monitorului, si tine V-Sync dezactivat, aducand un grad de latenta, sau fixeaza refresh-ul la o valoare dubla fata de fps, situatie in care imaginea poate sa palpaie in luminozitate. Dar rezultatele sale sunt ceva mai bune. Doar ca AMD poate schimba aceasta situatie cu un simplu update de driver.
 
AMD_FreeSync.jpg
 
Iar cand numarul de cadre redate de GPU creste peste refresh-ul ecranului, AMD ofera in continuare posibilitatea de a ajusta functia V-Sync, in timp ce nVidia o forteaza sa fie activa. Alt oarecare si ultim dezavantaj la FreeSync este lipsa retrocompatibilitatii, GPU-ul avand nevoie de un controller de imagine mai nou. nVidia ne spune ca G-Sync poate functiona cu orice placa video de la seria GeForce 500. FreeSync are insa nevoie de arhitectura GCN 1.1 sau mai noua. Adica de GPU-urile Bonaire (Radeon R7 260 si R7 260X), Tonga (Radeon R9 285) si Hawaii (Radeon R9 290, R9 290X si R9 295X2), si IGP-urile din Kaveri. Dar in scurt timp si IGP-urile din procesoarele Intel Broadwell vor suporta aceasta tehnologie.
 
Si avem deja pe piata o serie de monitoare compatibile FreeSync, prezentate la CES 2015.
 
Community Software by Invision Power Services, Inc.
# JoiNET Network Community 2015 #